Úklidy firem – úklidy kanceláří, výrobních hal, venkovních prostor

Zajistíme pro Vás kompletní úklid definovaných firemních prostor ve frekvenci, na níž se domluvíme a v rozsahu, na němž se domluvíme, za předem domluvené ceny.  Naše služby zaměřené na úklidy v tuto chvíli nabízíme zejména v okresech Hradec Králové a Pardubice.
 

Pravidelné úklidy kanceláří a společných prostor firmy

Nabízíme komplexní úklidové služby šité na míru vašich potřeb. Zpracujeme pro vás individuální kalkulaci. Kontaktujte nás prosím, rádi vás navštívíme a zpracujeme pro vás nezávaznou kalkulaci. Budeme rádi, když naše služby vyzkoušíte a jsme přesvědčeni, že budete maximálně spokojeni. Přidejte se i vy k našim zákazníkům.
 

Úklidy dle vašich potřeb – v jakémkoliv čase dle domluvy

Naším cílem je spokojený zákazník, který rád využije našich služeb opakovaně. Proto je naší zásadou maximální kvalita poskytovaných úklidových služeb za skvělé předem dané ceny. Jde nám skutečně o dlouhodobou spolupráci a víme, že jedině spokojený zákazník je pro nás vynikající referencí. Úklidy můžeme realizovat v časech, na nichž se domluvíme (brzo ráno, dopoledne, odpoledne, večer nebo i v noci). Nabízíme:
  • úklidy kanceláří
  • luxování koberců
  • mytí podlah, chodeb…
  • umývání oken
  • zametání společných prostor, včetně venkovních
  • úklidy výrobních prostor a další služby.
 

Efektivní úklidy – i na úklidech můžete ušetřit!

Na základě osobní schůzky pro vás připravíme přesnou kalkulaci. Zavolejte nám (mob.: 775 623 629) nebo napište (vycital@vpfacility.cz) a domluvíme se. Kalkulace je ZDARMA. Můžete s námi vyzkoušet i jeden úklid na zkoušku. Kontaktovat nás můžete i prostřednictvím našeho formuláře. Ceník: ZDE.

Zkontrolujte prosím, zda jste vyplnili všechna pole správnými údaji. Děkujeme.
Děkujeme za Váš dotaz.

S přijatými údaji uživatelů webové stránky je nakládáno v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění a zákona 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.